U kunt zich via de onderstaande button aanmelden voor de workshop 3D Vleesvarkens: succesvolle rondes draaien op 10 december 2019.


Aanmelden 

 

Kom ook naar de gratis workshop '3D Vleesvarkens: succesvolle rondes draaien' op 10 december a.s. van 10.00-15.00uur! In navolging op de eerdere succesvolle edities, organiseren Boehringer Ingelheim, Topigs Norsvin en Trouw Nutrition de volgende leerzame 3D bijeenkomst.

Succesvolle rondes draaien
Deze editie gaat over vleesvarkens. En gaat je helpen bij het bewerkstelligen van een succesvolle ronde. Een week groeistilstand betekent gemiste kilo's. Een scherpe voederconversie en goede gezondheidszorg zijn twee van de vele criteria voor een succesvolle ronde.

Interactieve sessies
Mis deze 3D workshops niet! De kleinschalige, interactieve sessies worden vanuit de expertise van de drie samenwerkende partners gegeven, vandaar de titel '3D'. Er wordt een verdiepingslag gemaakt op E-learning Varkens module 4; de sessies zijn ook zeker te volgen als je de module (nog) niet hebt gevolgd.

Datum & locatie
Dinsdag 10 december 2019: Zalencentrum De Bongerd, Flessestraat 54, 6666 CR Heteren

Gratis voor varkenshouders en medewerkers, niet-varkenshouders zijn welkom op de bijeenkomst die samen met Agrivaknet wordt georganiseerd vanaf 16.00 uur.

Programma
10:00 – 15:00 uur: Workshops inclusief lunch

Komt u ook? Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet en meldt u zich nu aan voor deze bijeenkomst via onderstaande link.

U kunt zich via de onderstaande button aanmelden voor de workshop 3D Vleesvarkens: succesvolle rondes draaien op 10 december 2019.


Aanmelden