Campagnes

Sustainable Farming: Maak(t) prioriteit van precisievoeding en voedselveiligheid!

De uitdagingen in de agrarische sector nemen voortdurend toe. Duurzaam produceren is niet langer een vrijblijvendheid, maar een absolute noodzaak. Daarom zet Trouw Nutrition alles op alles om veehouders en mengvoerbedrijven te ondersteunen bij een succesvolle, winstgevende duurzaamheidstransitie. Met ‘Sustainable Farming’ maken we werk van precisievoeding en voedselveiligheid. Van kleine stappen naar grote impact!

Sustainable Farming

HealthyLife: Een levenslange performance

Het verlengen van de levensduur van uw melkkoeien is de sleutel tot succes. Met een beetje extra liefde en aandacht, bereikt u al een groot effect. Daarom introduceert Trouw Nutrition het HealthyLife programma, waarbij u wordt uitgedaagd de prestaties van uw melkveebedrijf duurzaam én winstgevend te verbeteren.

HealthyLife

LifeStart: Elke dag telt!

Goed starten kan maar één keer: de potentie van uw kalf om als koe veel melk te produceren, wordt beïnvloed door de groei in de eerste 2 maanden. Haal het maximale uit uw opfok en geef uw kalveren de best mogelijke LifeStart en maak - dag in, dag uit - het verschil.

LifeStart

De BIG Ideeën van BigVitaal

Om biggen het allerbeste te geven, denken we graag groot. En dat gaat verder dan het beste biggenvoer. We kijken naar het totaalpakket van vóór de geboorte tot een vitale big. Met als uiteindelijke doel, een vitaal bedrijf. En daar hebben we veel ideeën over. BIG ideeën.

BIG Idee