HealthyLife

Een levenslange performance

Français

Het verlengen van de levensduur van uw melkkoeien is de sleutel tot succes. Met een beetje extra liefde en aandacht, bereikt u al een groot effect. Daarom introduceert Trouw Nutrition het HealthyLife programma, waarbij u wordt uitgedaagd de prestaties van uw melkveebedrijf duurzaam én winstgevend te verbeteren.

HealthyLife omvat een complete bedrijfsaanpak met uw specifieke situatie als uitgangspunt. Uitgangspunt is meer lactaties per melkkoe en daarmee een kleinere ecologische voetafdruk. Het verhogen van de levensdagproductie (LDP) staat daarbij centraal.

Positieve trend levensdagproductie

De levensdagproductie is een praktisch en handzaam kengetal dat verder kijkt dan alleen de productieve fase van de koe. Ook het succes van uw kalveropfok heeft een directe invloed op de levensdagproductie.

Lees meer

De HealthyLife Calculator

Aan de slag? Vul onze online calculator in en weet precies wat nodig is om uw kalveren en melkkoeien een nog gezonder resultaat te laten halen. Met de uitkomst van de calculator kunt u concreet aan de slag om de levensdagproductie te vergroten. Het resultaat? Vanuit een gezonde bedrijfsvoering naar een maximaal rendement. Tel maar uit!

Naar calculator

 

De levensdagproductie wordt beïnvloed door:

  1. Het verlagen van de afkalfleeftijd
  2. Het verhogen van de melkproductie
  3. Het verlengen van de levensduur

Het aantal lactatierondes van een koe heeft nog de meeste invloed op de levensdagproductie.

Lees meer

4 kengetallen HealthyLife

De 4 kengetallen uit het HealthyLife programma geven een snelle analyse waar verbeteringen mogelijk zijn om de levensdagproductie en rendement op uw melkveebedrijf te verbeteren. Daarmee haalt u het maximale uit uw veestapel en doorloopt u bovendien een succesvolle overgang van droogstand naar lactatie.

Bekijk 4 kengetallen

Eile van der Gaast over de HealthyLife Calculator

HealthyLife loont. Tel maar uit!

Heeft u aanvullende vragen over het HealthyLife programma? Neem dan contact op met ons team.